RSS

Сайт за обяви – принципи на работа

вт, фев 3, 2009

Интересно

Сайтовете за обяви приличат на всички останали – това е място, където можете да публикувате обявата си, а посетителите на сайта – да я разгледат. Повечето от сайтовете за обяви са напълно безплатни, като някои предлагат и платени оции за повишаване ефективността на обявите. В повечето случаи те имат по няколко тематични раздела / категории,  съответстващи на съдържанието на обявите.

За да публикуват обяви потребителите трябва да попълнят в съответната форма това, което търсят или предлагат, името си / името на организацията, а също и детайли за контакт: имейл, адрес, телефон, сайт, т.н.

При разглеждане обикновено посетителите виждат списъци със заглавията,  имената на авторите и категориите обяви, като за да видят и пълния текст,  трябва да кликнат върху връзката, сочеща към съответната обява.

В някой сайтове обяви могат да публикуват само регистрираните потребители, а в други – всички потребители. В момента  в мрежата има десетки хиляди подобни сайтове. Най-често всеки от тях е предназначен за определен тип обяви – работа, обяви за имоти, домашни любимци, авто обяви и т.н. Има също така и специализирани сайтове за обяви, които са  за жителите на един регион или населено място.

Няма подобни публикации.

, , , ,