RSS

Нова аудитория за Вашите обяви

пн, фев 22, 2010

Новини

Уважаеми потребители,

Екипът на Napazar.eu има удоволствието да Ви представи нашите нови партньори – сайтовете за безплатни обяви  Bezplatni Obiavi.net, Bezplatni Obiavi.org и Top Obiavi.biz.

Занапред всяка публикувана ВИП обява в един от изброените сайтове, ще се показва автоматично като ВИП обява при съответните условия и в останалите сайтове – на началната им страница, в аналогична категория и т.н.

От 01.06.2010 година към групата на нашите партньори се присъединиха и тясно специализираните сайтове за обяви Obiavi Imoti.com – сайт профилиран в обяви за покупко-продажба и наеми на имоти, Avto Obiavi.com – сайт за обяви за коли, мотори, камиони, бусове, авточасти и подобни, както и сайта Obiavi Rabota.com – тясно специализиран в обявите за работа.

Всеки публикуван рекламен блок ще се показва при същите условия на всички страници в сайтовете на нашите партньори.

По този начин се умножават многократно потребителите, които ще разгледат ВИП обявите и рекламните блокове, а от там и шансът за бърза и успешна сделка.

Подобни публикации:

  1. Сайт за обяви – принципи на работа

    Сайтовете за обяви приличат на всички останали – това е място, където можете да публикувате обявата си, а посетителите на сайта – да я разгледат. Повечето от сайтовете за обяви...

  2. ВИП обяви с SMS

    Уважаеми потребители, Имаме удоволствието да Ви представим новата услуга на Napazar.eu – „ВИП Обяви„, която предоставя възможността многократно да увеличите посещаемостта и ефективността на Вашите обяви. ВИП обявите се показват...

, ,